• Menu
  • Skip to left header navigation
  • Skip to right header navigation
  • Preskoči na glavno vsebino
  • Preskoči na primarno stransko vrstico
  • Preskoči do noge

Before Header

+386 31 724 320 | [email protected] |

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Feelgood

Feelgood smo ekipa strokovnjakov s področja gibanja in prehrane, ki vam bomo pomagali doseči dolgotrajne rezultate za bolj kvalitetno življenje. #pozdravipameti

  • STORITVE
    • COACHING
    • PREHRANA
      • Enkratni posvet
      • Jedilnik
      • Športniki
    • VADBA
      • Z osebnim trenerjem
      • Priprava programa
  • PRODUKTI
    • Mojster svoje prehrane
    • Treniram doma
    • Prehranski priročniki
    • Webinarji
    • Prehranska dopolnila
  • ZA PODJETJA
  • VSEBINE
    • Top 15
    • Prehrana
    • Vadba
    • Recepti
      • Zajtrki
      • Malice
      • Kosilo ali večerja
      • Sladice
      • Smuti
      • Vegetarijansko
    • Življenjski slog
    • Podcast
    • YouTube
  • O NAS
    • O nas
    • Ekipa
    • Reference
  • KONTAKT
  • Košarica
  • Isklanik
  • STORITVE
    • COACHING
    • PREHRANA
      • Enkratni posvet
      • Jedilnik
      • Športniki
    • VADBA
      • Z osebnim trenerjem
      • Priprava programa
  • PRODUKTI
    • Mojster svoje prehrane
    • Treniram doma
    • Prehranski priročniki
    • Webinarji
    • Prehranska dopolnila
  • ZA PODJETJA
  • VSEBINE
    • Top 15
    • Prehrana
    • Vadba
    • Recepti
      • Zajtrki
      • Malice
      • Kosilo ali večerja
      • Sladice
      • Smuti
      • Vegetarijansko
    • Življenjski slog
    • Podcast
    • YouTube
  • O NAS
    • O nas
    • Ekipa
    • Reference
  • KONTAKT
  • Košarica
  • Isklanik

​Škampi v buzari

// 19. avgusta, 2016 // Avtor: Mario Sambolec// Objavljeno v: Kosilo ali večerja, Recepti //

Zahtevnost: na izi.
Sestavine: po občutku.
Okus: božanski!

Akcija!

Pojdimo po navodilih avtorice tega recepta, drage gostje naše Feelgood kuhinje, gospodične Ane Karakaš.

  • 7 škampkovih repkov,
  • oljčno olje,
  • 5 strokov česna,
  • 220 g sesekljanih paradižnikov,
  • belo vino,
  • šopek svežega peteršilja,
  • manjši šopek svežega origana,
  • sol in poper.

Postopek:

  1. Na ponvi prepražite dobro sesekljan česen,
  2. dodajte škampe ter jih malce pokuhajte.
  3. Dodajte sesekljane paradižnike, pol šopka peteršilja, origano sol in poper.
  4. Pri koncu vlijte še malce belega vina ter premešajte. Dušite 20 min. Omako lahko pripravite redko ali bolj gosto – na to pazite sproti, pri reduciranju.
  5. Skuhajte poljubne rezance (ajdove, koruzne, …), riž ali krompir in servirajte prilogo na krožnik z omako. Po želji, pri serviranju dodajte še kos limone.
AnaKarakas_SirokiRezanciSskampi Ne izgleda švoh, ne? 🙂
Mario Sambolec, dr. Feelgood
[email protected]
Prejšnja objava: « Feelgood suši party
Naslednja objava: Abeceda hujšanja »

Primarna stranska vrstica

Feelgood
Feelgood smo ekipa strokovnjakov s področja gibanja in prehrane, ki vam bomo pomagali doseči dolgotrajne rezultate za bolj kvalitetno življenje. #pozdravipameti

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

Iz bloga

  • Top 15
  • Prehrana
  • Vadba
  • Recepti
    • Zajtrki
    • Malice
    • Kosilo ali večerja
    • Sladice
    • Smuti
    • Vegetarijansko
  • Življenjski slog
  • Podcast
  • YouTube

Iskanje

Iz trgovine

  • Feelgood prehrana
  • Feelgood vadba
  • Paketi
  • Predavanja in delavnice
  • Prehranski priročniki
  • Treniram doma
  • Webinarji

Košarica

Footer

Hitre povezave

  • Feelgood prehrana
  • Feelgood vadba
  • Feelgood predavanja
  • Blog

Trgovina

  • Trgovina
  • Moj račun
  • Košarica
  • Zaključek nakupa

Prijava na novičke

Trenutek...

Veseli smo, da ste se nam pridružili!

Site Footer

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

Vse pravice pridržane © 2022 FeelGood · Splošni pogoji · Intelektualna lastnina · Zasebnost