prehrana_za_zmago

Prehrana za zmago

Spletni coaching program za športno prehrano,

Optimiziraj svojo prehrano za boljše športne rezultate in aktiven življenjski slog.

Si rekreativni ali vrhunski športnik in si želiš izboljšati svojo prehrano na kar se da priročen ter enostaven način?

Imaš dovolj zapletenih prehranskih strategij in vrste dragih prehranskih dopolnil?

Iščeš pravi način prehrane, ki ti bo omogočil boljši performans, hitrejšo regeneracijo in boljše počutje v vsakdanjem življenju?

Sem Matjaž Macuh,

magister športne prehrane in doktorski študent prehrane

Sem magister športne prehrane iz priznane St Mary’s univerze v Londonu, doktorski študent prehrane in avtor znanstvenih raziskav iz sveta športne prehrane.

Skupaj z ekipo prehranskih strokovnjakov Feelgood smo v zadnjih letih pomagali izboljšati prehrano vrhunskim slovenskim športnikom. Ponosen sem na uspešna sodelovanja z udeleženci olimpijskih iger, državnimi prvaki, Guinnesovimi rekorderji in seveda z zagretimi rekreativnimi tekmovalci.

S programom Prehrana za Zmago ti bom predstavil, kako se neodvisno od situacije ali bremena treninga prehranjevati skladno s svojim ciljem in zahtevami športa, na kar se da priročen in enostaven način.

Moja misija je pomagati športnikom do boljših rezultatov in jih sočasno obvarovati pred poplavo napačnih ter nevarnih informacij o prehrani in dopolnilih, ki krožijo naokoli, še posebej med mlajšimi.

Čas je, da preizkusiš naš pristop k ustrezni prehrani!

Predstavljaj si, da:

Kaj zajema program in kako poteka?

Po prijavi in uvodnem posvetu prejmeš:

Potek programa je sledeč:

97,00 €

+ ddv

Garancija vračila denarja!

Pogosta vprašanja

Program ni časovno omejen in lahko ga opravljaš po svojih časovnih in drugih zmožnostih. 

Program je primeren za vrhunske športnike, vrhunske rekreativce in ne tako vrhunske rekreativce.

Za tekače, kolesarje, atlete, nogometaše, triatlonce, košarkaše, plavalce, obiskovalce fitnesa …

Torej za vsakega, ki se rad ukvarja s športom in bi si želel to dodatno podpreti s prehrano na kar se da enostaven, priročen in svojim potrebam, ciljem in življenjskemu slogu primeren način.

Seveda, program je primeren zate tudi, če določenih živil ne ješ bodisi zaradi zdravstvenih ali etičnih razlogov ali ker jih preprosto ne maraš.

V kolikor se tekom programa izkaže, da ti naš pristop ne ustreza, bomo veseli tvojega mnenja o tem, kaj te je zmotilo in s čim si nezadovoljen/na. Če tvojih zadržkov ne uspemo nasloviti skladno s tvojimi pričakovanji, ti povrnemo celoten znesek.

Prihajajoči termini

No data was found

Kaj so povedali športniki, ki so sodelovali z nami?

Aljaž Troppan

Aljaž Troppan

- Kapetan slovenske vaterpolo reprezentance.

Izkušnja sodelovanja z ekipo Feelgood je zagotovo nekaj najboljšega, kar lahko doživi nekdo, ki stremi k izboljšanju svoje fizične pripravljenosti. Pomoč ki jo člani ekipe nudijo je neprecenljiva ter primerna za vsakogar – od popolnih začetnikov in do tistih, ki želijo svojemu razumevanju prehrane in vadbe dodati le še piko na i.

Peter Macuh

Peter Macuh

- Udeleženec vseh 26 ljubljanskih maratonov.
- Udeleženec preko 35 100+ kilometrov dolgih tekem.
- Udeleženec preko 17 100+ milj dolgih tekem.

Kot vrhunski rekreativec se vse bolj zavedam, kako pomembno se je modro prehranjevati. Sto milj dolge tekaške preizkušnje, kjer je potrebno premagati več tisoč višinskih metrov terjajo modro strategijo glede vnosov tekočine in prehrane. Tu so mi Matjaževi nasveti zelo dragoceni. Gre za področje, ki je zelo pomembno in na katerem se je mogoče vedno znova izboljšati.

Saša Torkar

Saša Torkar

- Večkratna rekreativna tekmovalka triatlona, polmaratonov, trailov, kolesarskih in drugih vzdržljivostnih preizkušenj.
- Zmagovalka triatlona Transgrancanaria 2022 (17 km)

Pri Matjažu in celotni Feelgood ekipi izjemno cenim zelo profesionalen odnos, razumljive, postopne razlage, nasvete, ki niso sami sebi namen, ampak prilagojeni tvojim potrebam in vedno dobiš besede podpore in razumevanja kadar jih potrebuješ. Feelgood- resnično odlična odločitev ne le s športnega vidika temveč tudi kot podpora zdravju in preventive pred poškodbami.

Klemen Šuligoj

Klemen Šuligoj

- Tekmovalec triatlon
- Polovični ironman (IM70.3) 4:40.02

Pri ukvarjanju s športom je prehrana bistvenega pomena. Rekreativec ali profesionalni športnik, brez pravega goriva ne bo energije za trening, dobre regeneracije in močnega imunskega sistema. V svetu številnih fitnes gurujev in life coachov je Matjaž pravi strokovnjak, ki se posveti vsakomur in pripravi individualiziran načrt za dosego ciljev. Matjaža in Feelgood ekipo priporočam vsakomur, ki potrebuje pomoč pri načrtovanju prehrane.

Filip Jakob Demšar

Filip Jakob Demšar

- Večkratni državni prvak v teku na 110 m ovire.
- Slovenski rekorder (U23) v teku na 110 m ovire.

Matjaž je definitivno velik strokovnjak na področju športe prehrane. Z njim sem začel sodelovati v jeseni 2020 in hitro ugotovil kako malo vemo o športni prehrani. Videl sem tudi koliko napačnih informacij sem slišal pred tem, za katere sem mislil, da so resnične. Z njegovo pomočjo sem aspekt prehrane premaknil na višji nivo, kar se pozna na treningih kot tudi v vsakdanjem življenju!

Maruša Močnik in Uroš Kraševac

Maruša Močnik in Uroš Kraševac

- Guinnessov rekord s prejadranimi 332 navtičnimi miljami brez dotika obale na jadrnici tipa double-handed dinghy.

Fantje so nama fantastično pomagali, zbrali smo super ideje in izbrali živila, ki so naju energijsko podprla, niso sprožala pretirane žeje in niso terjala praktično nobene naknadne priprave. Ob vseh težavah, ki sva jih imela na poti lahko mirno rečeva, da hrana ni bila med njimi. Svetovanje res toplo priporočava vsem športnikom, ker se lahko brez dvoma vsi še kje izboljšamo in kaj novega naučimo in si tako omogočimo v pomembnih obdobjih misliti zgolj na šport sam.

Maja Mihalinec Zidar

Maja Mihalinec Zidar

- Večkratna državna prvakinja v teku na 100 m in 200 m.
- Dvakratna udeleženka olimpijskih iger.
- 12. mesto na svetovnem prvenstvu v teku na 200 m (Doha, 2019).

Matjaž je nutricionist, s katerim se začela sodelovati leta 2018. Super fant, ki se na prehrano res spozna in mi je bil vedno na voljo za nasvet in številne spremembe prehranskih načrtov, da so bili vedno prilagojeni mojim treningom. Tudi zaradi njega sem letos bolje trenirala in bila na tekmovanjih v top formi.

NK Radomlje

NK Radomlje

- Slovenski nogometni prvoligaš

Matjaž je številnim našim igralcem na praktičen in enostaven način pokazal kako izboljšati prehrano. Prav tako nam je pomagal prilagoditi prehrano v naši kuhinji, da lahko fante še bolje podpremo pri regeneraciji in uspehu na igrišču.

Jaka Pušnik

Jaka Pušnik

- Večkratni državni prvak in državni rekorder (kadeti) v različnih plavalnih disciplinah.
- Najboljši plavalec leta (kadeti) v PZS (2019).
- 8. mesto v 200 metrov prosto na mednarodnem tekmovanju Evropski mladinski olimpijski festival (EYOF) v Azerbajdžanu (2019).

Odkar sodelujem z ekipo Feelgood opažam precej napredka v vseh športnih prvinah (rezultatsko, počitek in regeneracija, spanje…). Predvsem pa lažje prenašam težke treninge. Prehrano dojemam povsem drugače kot pred začetkom sodelovanja. Lahko rečem, da sem s pomočjo ekipe napredoval ne samo kot športnik, temveč tudi kot človek.

Maruša Mišmaš Zrimšek

Maruša Mišmaš Zrimšek

- Državna rekorderka v disciplini 3000 m zapreke
- 6. z Olimpijskih iger Tokio 2020 (2021)

Kot vrhunska atletinja se zavedam, da je prehrana izjemnega pomena pri vsakodnevnih napornih treningih in tekmovanjih. Področje prehrane me zelo zanima in si rada preberem članke na to temo in poskušam optimizirati svojo prehrano. Vedno se da še kaj izboljšati. Zato sem zelo vesela, da sem začela sodelovati z Matjažem, ki ima na področju športne prehrane res veliko znanja in izkušenj. Opozoril me je na pomanjkljivosti, mi predlagal izboljšave in pohvalil, kar je bilo že dobro. Tako sem lahko bolj mirna in samozavestna, ker vem, da imam področje prehrane dobro pokrito.

Tine Urnaut

Tine Urnaut

- Kapetan slovenske odbojkarske reprezentance
- Eden najboljših slovenskih igralcev odbojke vseh časov.

Že dolgo časa se zavedam kako pomembno vlogo igra prehrana pri doseganju najboljših športnih rezultatov. Še posebej bi si želel, da bi se zavedal tega, ko sem bil mlajši in prehrani nisem namenjal posebne pozornosti. Zdaj razumem kaj mojemu telesu najbolj odgovarja in kako prehrana izrazito vpliva na moje počutje in rezultat.

Še vedno nisi prepričan/-a?

Preizkusi program Prehrana za zmago;
Prva polovica začetnega modula je na voljo za zgolj 9,97 eur (+ ddv)!

Prva polovica modula št. 1 se ukvarja z beljakovinami. S prijavo prejmeš vsebine vezane na eno izmed pomembnejših prehranskih prioritet športnika – to so beljakovine. Kaj so in zakaj so tako pomembne za športnika, kje jih najdemo, kako pokriti njihove potrebe brez nepotrebnega tehtanja živil in štetja kalorij. Priročno in enostavno.

Tako boš dobil/-a občutek kaj vse te še čaka v preostalem delu programa. Po prijavi prejmeš video lekcijo o beljakovinah, potem pa se dogovoriva za online sestanek, kjer lahko predstavljeno teorijo postaviva tudi v prakso ter se dogovoriva o morebitnih možnostih nadaljnjega sodelovanja – brez obveznosti seveda.

9,97 €

+ ddv

Garancija vračila denarja!

Ostali programi

Začetni paket

Individualno prilagojeni treningi, prehransko svetovanje ter podpora pri doseganju ciljev, po akcijski ceni.

Mojster prehrane

Spletni program, ki te nauči prevzeti nadzor
nad svojo prehrano, enkrat za vselej.