icon-osebni-trener

Osebno trenerstvo

Individualno prilagojena vadba, glede na vaše cilje, preference in zgodovino poškodb.

Trening v varnem in intimnem okolju

Strokovno in učinkovito vodenje

Sproščeno in spodbudno vzdušje

Treningi pri nas niso sami sebi namen. Načrtovani so s ciljem, da boš lažje, z manj bolečinami, bolj varno in dlje časa sposoben/na izvajati druge oblike telesnih dejavnosti.


Poteka v sproščenem okolju in je individualno prilagojena vsakemu posamezniku glede na njegove cilje, preference in zgodovino poškodb.

5 ključnih točk o

osebnem trenerstvu

Picture of Vladimir Djukanovic

Vladimir Djukanovic

Security manager, FedEx d.o.o.

Matjaž in Mario sta neverjetna trenerja, ki ju zelo priporočam. Namenoma uporabljam besedo trenerja, ker sta veliko več kot osebna trenerja. Z njima treniram že 3 leta in se počutim bolj motiviran kot kdaj koli prej. Pomagata mi razvrstiti svoje cilje in prioritete znotraj in zunaj telovadnice! Poslušata vaše potrebe in prilagodita svoj pristop, da zagotovita vaš uspeh. Ker jima je resnično mar, da dosežeš svoje cilje!

Picture of Sara Rožman

Sara Rožman

Vodja razvoja in izobraževanja, Evropska univerzitetna športna zveza (EUSA)

Feelgood ekipa, je posebna ekipa. Strokovnost, srčnost in prijaznost so besede, ki opišejo Maria in Matjaža. So zgled sodobnega pristopa do treningov in prehrane in strokovnega svetovanje. Vzamejo si čas, prisluhnejo in dobro svetujejo. Prav z njihovo pomočjo sem pridobila številne nove in koristne informacije o prehrani in s tem postavila trdne prehranske temelje. Po skoraj desetletju treningov pri njih lahko z gotovostjo trdim, da so ti kvalitetni, raznoliki, premišljeni in ciljno usmerjeni. Toplo priporočam vsem, ki iščete nasvet glede vadbe, prehrane in boljšega počutja.

Picture of Luka Zidar

Luka Zidar

CEO Tapro d.o.o.

Vadba pod vodstvom Matjaža mi predstavlja odklop od vsakodnevnih obveznosti, nekakšen vmesnik, kjer se znebim službenega stresa, da sem preostanek dneva lahko najboljša verzija sebe. Zaupam Matjaževi strokovni usposobljenosti, zato se lahko med treningom prepustim njegovim usmeritvam. Bonus vadbe pri ekipi feelgood je odlično vzdušje in super ekipa, zaradi česar pri njih dobiš točno to, kar sporoča njihovo ime – dobro počutje.

Picture of Jurij Okorn

Jurij Okorn

Direktor financ, Spar Slovenija d.o.o.

Letos mineva sedem let od kar sem prvič prišel na trening k Feelgood ekipi. Na začetku si nikoli nisem predstavljal, da bo to preraslo v nekaj konstantnega in da bo to del mojega življenjskega sloga. Strokovnost, znanje, delovno okolje in odnos je tisto kar jih dela unikatne in drugače od drugih, predvsem pa so v prvi vrsti ljudje, ki me/nas razumejo in spoštujejo. Kdor želi narediti kaj zase v smislu treninga, počutja ali prehrane je pri njih v pravih in predvsem varnih rokah. Mario, Matjaž in ostala Feelgood ekipa so kot svetilnik, ki vedno kaže pravo smer.

Ostale storitve

Prehransko svetovanje

V ospredje postavimo tvoje najboljše interese in ti prehrano olajšamo tako, da zate predstavlja kar se da majhno breme.

Zdravje na delovnem mestu

S premišljenimi prilagoditvami prehrane, vadbe in življenjskega sloga do boljšega zdravja, počutja in večje učinkovitosti pri delu.

Strokovna predavanja

Poskusimo odkomplicirati in razjasniti specifične teme na področju prehrane, gibanja, dobrega počutja in zdravja nasploh.