prehransko_svetovanje

Prehransko svetovanje

V ospredje postavimo tvoje najboljše interese in ti prehrano olajšamo tako, da zate predstavlja kar se da majhno breme.

Strokovno in učinkovito

Individualno prilagojeno

Razumevajoče in uporabno

V ospredje postavimo tvoje najboljše interese in ti prehrano olajšamo tako, da zate predstavlja kar se da majhno breme.


Nasveti, ki jih dobiš, bodo najboljši kompromis med tem, kar je za tvoje cilje nujno in kar ti še vedno omogoča sproščen odnos do prehrane in uživanje v življenju.


Poiščemo najbolj varno in učinkovito pot do tvojih ciljev, ki upošteva tvoje želje, preference, zmožnosti ter časovne in druge omejitve.


Namenjeno je prepoznavanju in odstranjevanju ovir, ki ti stojijo na poti in ti preprečujejo doseči zastavljene cilje in dolgoročni uspeh.

5 ključnih točk o

prehranskem svetovanju

Picture of Zala Mirtič

Zala Mirtič

osebna trenerka in pilates inštruktorica

Prehransko svetovanje, kjer ne dobiš samo jedilnika, ampak celosten pristop, priporočila glede prehrane, treningov, počitka ter psihološke podpore.  Čutim manj stresa pri planiranju svoje prehrane (se ne sprašujem ali jem premalo/preveč). Se boljše počutim, imam več energije ter predvsem več zmogljivosti pri ostalih športih. Vse je prilagojeno mojim potrebam, željam oziroma slogu življenja. Vse jasno in enostavno razloži ter še napiše razumljiva navodila. S tem dobiš popolno svobodo prehranjevanja v vsakdanjem življenju ter seveda boljše počutje = Feelgood :). Tudi za najtežje izzive, Matjaž vedno najde rešitev ter te popolnoma podpre. Hvala!

Picture of Špela Vuga

Špela Vuga

Vodja projektov

Z Mariem sodelujem že dve leti in mi v tem času uspešno pomaga manevrirati med alergijskimi omejitvami, urbanimi miti in instant ‘Tiktok’ nasveti. Njegov pristop je celosten in presega kategorijo prehranskega svetovanja, saj, kot sam pravi, je samo prehranjevanje umeščeno v širši kontekst življenjskega sloga. Kar mi v najinem sodelovanju najbolj pomaga je dejstvo, da se lahko vedno zanesem na njegov znanstveno potrjen nasvet, ki mi ga na prijeten in praktičen način umesti v moj način življenja na podlagi mojih zastavljenih ciljev. Njegovo Feelgood mantro je tako prenesel tudi v moje življenje, kjer na samo prehranjevanje gledam na čisto drugačen, bolj uravnotežen način, moje psihofizično počutje pa je neizmerljivo boljše.

Picture of Miha Bordon

Miha Bordon

vodja prodaje Gaia Naturelle d.o.o.

Spreminjanje prehranjevalnih navad ni vedno enostavno, razen kadar je. Pod vodstvom ekipe Feelgood treniram in se prehranjujem že več kot dve leti. Njihova metodologija uvajanja majhnih sprememb v prehranjevalne navade je predvsem učinkovita in trajnostna. Še vedno sem junk food junkie, vendar junk food ni več tako junky. To pomeni, da smo skupaj poiskali zadovoljive in bolj zdrave alternative za vse prehranske pregrehe iz preteklosti. Nisem več grešnik, sedaj sem vernik. Amen Mario, amen Matjaž.

Picture of Aljoša Rupnik

Aljoša Rupnik

direktor AV Šport d.o.o.

Napisati recenzijo vašega dela se sliši sila preprosto, a je žal vse prej kot to. Kako na verodostojen, nevsiljiv način opisati delo, ki ga opravljate? Verjetno vas najbolje opišem, če začnem nekako takole: Delo opravljate z neverjetno mero odgovornosti, predanosti in strokovnosti, da bi slehernemu posamezniku na kar se da personaliziran način približali prehrano in telesno vadbo, ki je zanj dolgoročno vzdržna, predvsem pa prilagojena njegovemu življenjskemu stilu. Slednjega uspete na precej subtilen način celo modificirati in kaj kmalu se človek zaloti, da so spremembe, ki so bile še nedolgo nazaj videti kot neizvedljive, že del njegovega vsakdana. Jaz temu pravim, da se Mario zasidra v glavi in bojda, mu je tam prav prijetno 🙂 Skratka, »long story short«, prvikrat v svoji dolgi karieri spretnega dodajanja in izgubljanja kilogramov imam ob sebi nekoga, ki je program prilagodil mojemu načinu prehranjevanja in mojim zmožnostim. Pa ne razumite napak, tudi tale Golf »dvojka« počasi postaja TDI in če bo »sreča mila«, kdo ve, morda nekdaj iz njega privre zvok GTI motorja. Mario, Matjaž in vsi ostali. Globok poklon in velik hvala, Aljoša.

Ostale storitve

Osebno trenerstvo

Individualno prilagojena vadba, glede na vaše cilje, preference in zgodovino poškodb.

Zdravje na delovnem mestu

S premišljenimi prilagoditvami prehrane, vadbe in življenjskega sloga do boljšega zdravja, počutja in večje učinkovitosti pri delu.

Strokovna predavanja

Poskusimo odkomplicirati in razjasniti specifične teme na področju prehrane, gibanja, dobrega počutja in zdravja nasploh.