trainer

Mojster prehrane

Vso znanje, ki ga potrebuješ za sproščeno in samozavestno prehranjevanje, zbrano v enem spletnem programu.

Prevzemi nadzor nad svojo prehrano, enkrat za vselej.

Oblikuj prehrano po svoji meri, s pomočjo strokovnega znanja, ki ti ga tekom programa predstavimo na izjemno preprost in praktičen način.

Pridobi občutek varnosti in pomirjenosti s svojo prehrano. Osvoji veščine za lahkotno spremljanje napredka in doseganje ciljev – brez tehtanja živil, preštevanja gramov ali kalorij, ter podobnih pretirano obremenjujočih metod.

Naredi konec pretiranemu sekiranju s prehrano, znebi se občutkov krivde in odrekanj, ter se zavaruj pred informacijsko zmedo, ki vlada na področju prehrane.

Sem Nenad Kojić,

nutricionist in komunikator znanosti

Sem nutricionist s svetovno priznanim certifikatom MNU, voditelj podcasta Znanost dobrega počutja, predavatelj pri Fitnes zvezi Slovenije, in strokovni sodelavec na projektu Zdrava Glava pod okriljem Slovenskega društva za nevroznanost, trenutno pa zaključujem tudi magistrski študij Prehrane na Biotehniški fakulteti.

S programom Postani mojster svoje prehrane ti bo pomagal odkomplicirati prehrano in poiskati karseda priročen in nevsiljiv način prehranjevanja s katerim boš dosege svoje cilje ter podprl zdravje in dobro počutje.

Rad se pošalim, da je moja misija narediti red iz kaosa, ki je nastal na področju prehrane, ter presekati gordijski vozel in ločiti zrno od plev. Name lahko računaš, da ti bom predstavil stvari na izjemno praktičen način in takšne kot v resnici so, tudi če ti to kdaj ne bo najbolj všeč – to je namreč način, ki do tvojega cilja vodi po najbolj direktni poti, brez nepotrebnih obvozov zaradi zavijanja neprijetnih dejstev v celofan ali dlakocepljenja z malenkostmi.

"Ko veš kaj delaš, je načrtovanje prehrane ena izmed najbolj preprostih in
najmanj kompliciranih stvari na svetu."

Kaj s programom pridobiš?

Vsebina spletnega tečaja

1. SKLOP: Red v prehrani

Ostali programi

Začetni paket

Individualno prilagojeni treningi, prehransko svetovanje ter podpora pri doseganju ciljev, po akcijski ceni.

Prehrana za zmago

Spletni coaching, ki ti pomaga optimizirati prehrano za boljše športne rezultate in aktiven življenjski slog.